Despre Noi

Firme IT Brasov

Echipa ClickTechScopul principal al firmei IT – ClickTech este de a va oferi cele mai eficiente, noi si moderne solutii IT. Echipa ClickTech este formata din specialisti IT si ingineri, pregatiti pentru a realiza orice proiect de la A la Z. Specialistii nostri participa frecvent la cursuri de perfectionare si sunt acreditati de entitati precum Microsoft, Cisco, BitDefender, etc. De-a lungul timpului firma noastra s-a specializat in servicii profesionale pentru calculatoare, servere si retele de date. Va oferim solutii complete pentru a va bucura de o infrastructura IT sigura si bine pusa la punct.

Clientii nostri sunt companii, organizatii sau persoane fizice. Modul nostru principal de lucru este prin contract de servicii IT. Am ales aceasta solutie de lucru deoarece ofera multiple avantaje precum contact permanent cu sistemul dvs informatic, verificarea periodica a infrastructurii IT, predictibilitatea costurilor, transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si informare despre noile solutii IT,  obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic si servicii de consultanta oferite gratuit.

ClickTech doreste sa  construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii sai. Consideram ca numai o astfel de abordare poate asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta si eficienta a sistemului  informatic.

ClickTech va ofera servicii complete de Administrare Retele Calculatoare, Service Laptop, Reparatii Calculatoare, Mentenanta Calculatoare IT, Consultanta IT, Recuperare Date, BackUp Date, Solutii Cloud, Securitate Informatica.

In derularea activitatilor zilnice si mai ales ca suport al afacerii noastre ne bazam din ce in ce mai mult pe calculator si mai ales pe conexiunile acestuia (retelele de calculatoare). Pentru a configura, administra si dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT de specialitate.

Noi suntem specialistii IT pe care te poti baza!

DE CE SA NE ALEGI PE NOI? 

SERVICII FIRME IT BRASOV

Calitate

Firma noastra va ofere servicii IT complete si profesionale care sa corespunda cu cele mai inalte standarde din domeniul IT.

Profesionalism

Specialistii nostri merg frecvent la cursuri de perfectionare profesionala pentru a fi la curent cu ultimele tendinte si solutii din domeniul IT.

Confidentialitate

Compania noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea informatilor si a datelor dumneavoastra precum si a angajatilor.

Securitate

Specialistii ClickTech sunt pregatiti pentru a implementa solutii avansate de securitate pentru ca infrastuctura dumneavoastra IT sa fie bine securizata!