Intretinere Retele

Intretinere Retele Calculatoare

Intretinere Calculatoare Brasov

Intretinere Calculatoare Brasov

Asiguram servicii IT complete de intretinere a retelelor de calculatoarelor si a echipamentelor periferice. Lasati in grija noastra administrarea echipamentelor din cadrul companiei dumneavoastra. Indiferent ca este vorba despre o problema hardware sau software un specialist se va deplasa la sediul firmei pentru a o remedia. Solutionarea problemelor se face in cel mai scurt timp. Te poti baza pe noi oricand! Indiferent ca ai nevoie de instalare, configurare sau administrarea retelor de calculatoare. Prin Externalizare IT beneficiezi de consultanta IT de specialitate in domeniu.

Rolul specialistilor ClickTech este de a oferi cele mai eficiente solutii IT personalizate pentru compania dumneavoastra. Va ajutam sa mentineti un cadru informational la un nivel inalt de functionalitate, accesibilitate, performanta si securitate.

Reparatii Laptop | Service PC

Daca a aparut o defectiune la unul dintre echipamentele din retea, echipa noastra va interveni in cel mai scurt timp pentru a o remedia. In cazul in care remedierea problemei necesita o interventie in service-ul ClickTech colegii nostri va vor aduce un echipement de lucru provizoriu pentru a nu va intrerupe activitatea firmei.

Securitate Informatica si Protectie Interna

Consideram ca securitatea informatiilor din cadrul firmei este foarte importanta. Impreuna cu cei mai buni ingineri IT am dezvoltat un departament specializat in securitate informatica. Iti oferim solutii avansate de antivirus, firewall si salvari de date in Cloud. Toate datele tale vor fi protejate si criptate inaintea transferului.

De ce sa ne alegi pe noi?

ClickTech doreste sa construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii sai. Noi consideram ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta si armonioasa a sistemului  informatic. Indiferent de complexitatea infrastructurii IT, specialistii ClickTech iti vor pune la dispozitie echipamente IT profesionale care sa iti simplifice si eficientizeze munca.

Impreuna vom implementa un sistem informatic fiabil care sa indeplineasca cele mai inalte standarde!

 

Intretinere Retele Calculatoare

Administrare Retele Configurare Calculatoare Recuperare Date
Administrare Servere Configurare Servere Externalizare IT
Administrare Calculatoare Configurare Retea Optimizare Calculator
Mentenanta IT Reparatii Laptop Optimizare Laptop
Consultanta IT Reparatii Calculatoare Curatare Laptop
Servicii IT Reparatii Servere Curatare Calculator
Gestionare Retele Devirusare Calculatoare Reciclare Laptop
Monitorizare Servere Devirusare Laptop Inlocuire Display
Support IT Instalare Antivirus Inlocuire Tastatura
Securitate Informatica Instalare Sistem Operare Inlocuire Incarcator