Reparatii Laptop Brasov

Reparatii Laptop Brasov

Reparatii Laptop Brasov

Reparatii Laptop Brasov

Service Calculatoare Brasov

Diagnosticare GRATUITA – Daca ai un laptop care nu mai functioneaza corespunzator CONTACTEAZA-NE pentru a beneficia de o diagnosticare GRATUITA.  Te asteptam cu laptopul la sservice-ul ClickTech din Brasov, str. Carierei nr. 160 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:30. Un specialist IT te va ajuta. Daca ti-ai spart display-ul la laptop nu trebuie decat sa ne suni si in maxim 24 de ore rezolvam problema. Datorita parteneriatelor incheia cu cei mai mari distribuitori din Europa va putem inlocui display-ul laptopului cu unul original la cel mai mic pret.

Instalare componente Hardware – Te ajutam la montarea componente in calculator, de inlocuirea HDD-ului din laptop, montarea unui al doilea HDD in locul DVD-ROM-ului. Indiferent ca trebuie sa iti asambleze noul calculator, sa iti inlocuiasca o piesa defecta sau sa faca un upgrade, specialistii nostri te vor ajuta in cel mai scurt timp.

Curatare Hardware Completa – Iti functioneaza greu laptopul? Se incinge foarte tare si coolerul este zgomotos? Nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de o curatara hardware completa. La service-ul ClickTech laptopul se desface complet, se curata de praf fiecare componenta in parte, se ung coolerele si se inlocuieste pasta termoconductoare! Acumularea excesiva de praf blocheaza sistemul de racire al laptopului si va duce la marirea zgomotului produs de ventilator şi la o supra-incalzire care poate afecta functionalitatea corecta a echipamentului. In aproximativ 90% din cazuri, clientii care vin cu laptop-ul la reparat nu si-au curatat niciodata laptop-ul de praf. In peste 50% din cazuri praful este principalul vinovat in defectarea laptop-urilor.

Curatare Software – Curatarea Software curpinde: curatare fisiere temporare, cache, cookie-uri si alte elemente specifice browser-elor, curatare registri, configurare programe start-up si dezinstalare aplicaţii inutile.

Devirusare Completa – Daca laptopul tau a inceput sa mearga greu, daca iti apar mesaje ciudate in browser iar internetul nu mai functioneaza corespunzator inseamna ca ai fost infectat cu virusi. Printr-un proces profesionist de devirusare a laptopului va asiguram ca informatiile si documentele nu vor fi pierdute iar activitatea dumneavoastra va reveni la normal.

Instalare Sistem Operare – V-ati achizitionat un laptop nou si doriti sa-l configurati pentru prima data? Instalarea sistemului de operare este cel mai important pas pentru o rulare perfecta.

  • Microsoft: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Linux: Ubuntu, Fedora, Mint, Debian, etc
  • Mac OS X: Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra

Recuperare Date – Servicii profesionale de recuperare a datelor pentru firme si persone fizice de pe orice mediu de stocare.

Inlocuire Display Laptop Brasov

Inlocuire Tastatura Laptop Brasov

Reparatii Laptop Brasov

SERVICII IT PROFESIONALE

Administrare Retele Configurare Calculatoare Recuperare Date
Administrare Servere Configurare Servere Externalizare IT
Administrare Calculatoare Configurare Retea Optimizare Calculator
Mentenanta IT Reparatii Laptop Optimizare Laptop
Consultanta IT Reparatii Calculatoare Curatare Laptop
Servicii IT Reparatii Servere Curatare Calculator
Gestionare Retele Devirusare Calculatoare Reciclare Laptop
Monitorizare Servere Devirusare Laptop Inlocuire Display
Support IT Instalare Antivirus Inlocuire Tastatura
Securitate Informatica Instalare Sistem Operare Inlocuire Incarcator