Service Calculatoare

Service Calculatoare Brasov – Reparatii Laptop

Reparatii Calculatoare Brasov

Reparatii Calculatoare Brasov

Reparatii Calculatoare Brasov

Diagnosticare GRATUITA – Indiferent ca ai un laptop sau un calculator care nu mai functioneaza nu ezita sa ne CONTACTEZI. Te asteptam cu laptopul/calculatorul in service pentru a beneficia de o diagnosticare GRATUITA . Un specialist ClickTech te va ajuta imediat!

Instalare componente Hardware – Te ajutam la montarea componente. Indiferent de tipul operatiunii noi suntem aici ca sa te ajutam. Trebuie sa iti asambleze noul calculator? Sa iti inlocuiasca o piesa defecta sau sa faca un upgrade? Nu ezita sa apelezi la unul dintre specialistii nostri!

Curatare Hardware Completa – Contacteaza-ne pentru a beneficia de o curatara hardware completa. La noi se desface echipamentul complet, se curata de praf fiecare componenta in parte, se ung ventilatoarele si se inlocuieste pasta termoconductoare! In peste 50% din cazuri praful este principalul vinovat in defectarea laptop-urilor. Acumularea de praf pe sistemul de racire al ecvhipamentului va duce la marirea zgomotului produs de ventilator şi la o supra-incalzire a acestuia. In aproximativ 90% din cazuri, clientii care vin cu laptop-ul la reparat nu si-au curatat laptop-ul de praf niciodata. Echipa ClickTech va recomanda sa curatati laptopul cel putin o data pe an!

Curatare Software – Curatarea Software reprezinta: curatare sistemului de fisiere temporare, cache, cookie-uri si alte elemente specifice browser-elor, curatare registrilor, configurare programe start-up si dezinstalare aplicaţii inutile. Dupa optimizarea software va garantam ca echipamentul o sa functioneze mult mai bine!

Devirusare Completa – Daca calculatorul tau a inceput sa mearga greu, iti apar mesaje ciudate in browser iar internetul nu mai functioneaza ca inainte probabil ai fost infectat cu virusi. Printr-un proces profesionist de devirusare a calculatorului va asiguram ca informatiile si documentele nu vor fi pierdute iar activitatea dumneavoastra va reveni la normal.

Instalare Sistem Operare – V-ati achizitionat un desktop sau laptop nou si doriti sa-l configurati pentru prima data? Instalarea sistemului de operare este cel mai important pas pentru o rulare perfecta.

  • Microsoft: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Linux: Ubuntu, Fedora, Mint, Debian, etc
  • Mac OS X: Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra

Recuperare Date – Servicii profesionale de recuperare a datelor pentru firme si persone fizice de pe orice mediu de stocare.

Inlocuire Display Laptop Brasov

Inlocuire Tastatura Laptop Brasov

Service Calculatoare Brasov

SERVICII IT PROFESIONALE

Administrare Retele Configurare Calculatoare Recuperare Date
Administrare Servere Configurare Servere Externalizare IT
Administrare Calculatoare Configurare Retea Optimizare Calculator
Mentenanta IT Reparatii Laptop Optimizare Laptop
Consultanta IT Reparatii Calculatoare Curatare Laptop
Servicii IT Reparatii Servere Curatare Calculator
Gestionare Retele Devirusare Calculatoare Reciclare Laptop
Monitorizare Servere Devirusare Laptop Inlocuire Display
Support IT Instalare Antivirus Inlocuire Tastatura
Securitate Informatica Instalare Sistem Operare Inlocuire Incarcator