Servicii IT

Servicii IT Brasov

Administrare Retele

SERVICII IT PROFESIONALE

Firma ClickTech va ofera solutii eficiente, performante si complete de administrare a retelelor indifirent ca este vorba de calculatoare sau servere! Specialistii nostri sunt pregatiti pentru a va asigura implementarea, configurarea, securizarea si infrastructurii IT!

 

Externalizare IT

image

Apeland la serviciile noastre de EXTERNALIZARE IT veti beneficia de o reducere semnificativa a costurilor de intretinere a retelei de servere si calculaotare, de imbunatatirea performantelor infrastructurii IT si de suport de speciliatete NON-STOP! Intervenim online in doar 5 minute!

 

Mentenanta IT

image

Va punem la dispozitie servicii performante si complete de mentenanta IT atat software cat si hardware. Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru infrastructura IT. Noi preluam in totalitate departamenl IT si ne ocupam de toate echipamentele de calcul din cadrul companiei dumneavoastra. Va oferim support 24/7!

 

Securitate Informatica

image

Noi consideram ca datele reprezinta cel mai important si sensibil factor din cadrul unei companii. Va oferim solutii performante pentru protejarea datelor. Securitatea informatica reprezinta cea mai importanta componenta din cadrul infrastructurii IT.

 

Graphic Design

image

Ai nevoie de un rebranding? Echipa noastra creeaza logo-uri profesionale, grafica sigla, design logo, identitate firma si brand firma.

 

Reparatii Calculatoare

image

Suntem pregatiti sa va reparam orice calculatorul sau laptop indiferent ca este vorba de o problema software sau hardware.

 

Recuperare Date

image

ClickTech va ofera servicii profesionale de recuperare date de pe hard disk-uri, laptopuri si alte medii secundare de stocare.

 

Servicii IT – Solutii Cloud

image

Va oferim solutii de tip Cloud pentru salvarea datelor!

 

 

SERVICII IT Brasov

Administrare Retele Configurare Calculatoare Recuperare Date
Administrare Servere Configurare Servere Transfer Date
Administrare Calculatoare Configurare Retea Optimizare Calculator
Mentenanta IT Reparatii Laptop Optimizare Laptop
Consultanta IT Reparatii Calculatoare Curatare Laptop
Servicii IT Reparatii Servere Curatare Calculator
Gestionare Retele Devirusare Calculatoare Reciclare Laptop
Monitorizare Servere Devirusare Laptop Inlocuire Display
Support IT Instalare Antivirus Inlocuire Tastatura
Help Desk Instalare Sistem Operare Inlocuire Incarcator